sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Sivumaku goes Maikkari

Olen melskannut viime aikoina niin paljon uutisista Facebookin puolella, että olen unohtanut tyystin informoida asioiden muuttumisesta blogin puolella. Hups! :)

Sivumaku on muuttanut MTV3:n Makuja-sivuston alaiseksi blogiksi. Uutukaiset sivut löytyvät osoitteesta blogit.mtv3.fi/sivumaku/. Mikä muuttuu? Vain ulkoasu ja osoite. Bloggaan jatkossakin ruokamaailmasta vähän joka taholta: mielenkiintoisia reseptejä, keittiöpohtimista, ravintola-arvosteluja ja ruokamatkareportaaseja kulinaarimaailman epäkohtiin tarttumista unohtamatta. ;)

Kiitän nöyrästi kuluneesta ja toivotan kaikki lukijat ja heidän ystävänsä mukaan makumatkalle uusilla sivuilla! Ilman teitä en blogia enää kirjoittaisi. Tyhjille saleille ei ole kivaa puhua. Ja vastinetta, kiitosta ja kritiikkiä on entistä toivottavampaa saada. Sivumaku on foorumi mielipiteiden vaihdolle, paikoin rajullekin. Tervetuloa!


PS. Ja tervetuloa myös Facebook-tykkääjäksi ellet jo ole! Meitä on siellä yli 900 hlöä ja keskustelu käy kuumana kaiken aikaa.


1 kommentti:

 1. Hei!

  Olemme hiljattain lanseeranneet sivun Etsiresepti.fi, jossa käyttäjät voivat etsiä reseptejä satojentuhansien ruokasivujen ja ruokablogien joukosta.

  Olemme huomanneet, että sinun blogissasi on monta hyvää reseptiä ja haluaisimme ehdottaa sinulle, että käyt katsomassa ruokablogilistamme kärkeä tästä: http://www.etsiresepti.fi/ruokablogienk%C3%A4rki

  Jos haluat lisätä oman ruokablogisi listaan ja listata reseptisi Etsiresepti.fi hakemistoon (ilmaiseksi) sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-k%C3%A4rkeen

  Konsepti on jo olemassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Meidän kauttamme blogit saavat päivittäin tuhansia vierailijoita, ja suosituimmat saavat viikoittain jopa yli 20 000 kävijää.

  Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

  Ystävällisin terveisin,

  Ann-Sofi
  Etsiresepti.fi, Hittarecept.se,
  Findeopskrifter.dk, Alleoppskrifter.no

  VastaaPoista