tiistai 27. joulukuuta 2011

Tämä kiinnosti 2011


Aika katsoa villiä ruokavuotta 2011 Sivumaun suunnasta.

Vuosi 2011 osoitti hyvin suuntaa siitä, mihin Sivumakua kannattaa suunnata ja kehittää. Kun tarkastelee suosituimpia tekstejä, huomaa pääpainon olevan mielipiteissä ja jonkinasteisessa tutkivassa journalismissa. Sillä tämä blogi pyrkiikin erottumaan ruokablogien suuresta massasta.

Vuosi 2012 tuo Sivumakuun runsautta. Pyrin kirjoittamaan useammin, mutta ytimekkäämmin. Olen asettanut riman usein liian korkealle ja taustatyöstä on tullut turhan laajamittaista. Yhdellä bloggauksella ei vain pysty käsittelemään yhtä aihetta kokonaisvaltaisesti. On parempi tuoda ajatuksia esiin, kun niitä syntyy. Runsas ja aktiivinen palaute auttaa siinä jatkossakin. Kiitän kuluneesta ja toivon vähintäänkin yhtä vilkasta vuotta 2012!

TOP 10 vuonna 2011

1. Luomu - tekopyhä trendi?
2. Grillauksen iloja
3. Burgeria ja ketsuppia kotikonstein
4. McDonald's: "Happy Meal ei ole epäterveellistä ravintoa lapsille."
5. Hesburger lasten ruokavaliosta: "Päivittäinen hampurilaisten syönti on turvallista."
6. Oi, Armas Maitokauppa!
7. Viha-rakkaussuhteeni Tampereen Kauppahalliin
8. Pidot Berthan pöydässä
9. Ruoan hinnasta - osa 1
10. Food is Art Herkkurastit Tampereen kauppahallissa

2 kommenttia:

  1. Minä ainakin kaipaisin lisää juuri tällaisia kantaaottavia ja tietoa sisältäviä kirjoituksia. Vaikka reseptien julkaisustakin on oma hyötynsä, niin ei niitä yksistään oikein jaksa seurata. Ruoka kuitenkin kiinnostaa kovasti laajemmassakin mielessä, ei vain konkreettisina "mitä tänään syötäisiin" -ideoina. Siksi toivoisin, että ruokablogeissa jaksettaisiin kirjoittaa enemmän juuri niitä mielipiteitä ja tietopitoisia tekstejä. Olen vain itsekin huomannut, että pelkän reseptin julkaiseminen on niin paljon helpompaa kuin taustatietojen etsiskely ja perusteellisen jutun kirjoittaminen.

    VastaaPoista
  2. Klassinen top ten lista kuten blogioppaat aina muistavat sanoa. Minunkin pitää tehdä muutama :)

    VastaaPoista